Pittige Uientaart

Deze taart smaakt superlekker bij een salade van kropsla met yoghurtdressing.

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) (pak à 450 g)
  • 4 grote uien
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 duopakje hamreepjes (ca. 200 g)
  • 4 eetlepels Indiase kruidenpasta mild (pot) (pot à 250 ml)
  • 4 eieren (M)
  • 1 dl slagroom
  • 100 g gemalen belegen kaas (zakje à 150 g)

Bereiding
  1. Deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  3. Uien pellen en in halve ringen snijden.
  4. In braadpan olie verhitten. Uien ca. 4 minuten bakken. Ham en Currypasta toevoegen en even meebakken.
  5. Eieren loskloppen met slagroom en kaas.
  6. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Uimengsel erover verdelen. Eimengsel erover gieten.
  7. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver