Tortellini met groenten

Tortellini
Gevulde tortellini met groenten.

Ingrediënten

  • 500 gram tortellini (gevuld met vlees)
  • 250 gram hamblokjes
  • 800 milliliter tomatensaus
  • 2 courgettes
  • 2 paprika's
  • 250 gram champignons
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 200 gram geraspte kaas (belegen)
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • Handvol verse basilicum
  • Zout
  • Peper
  • Olijfolie

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200˚C;
  2. Was de courgettes en paprika, snij deze samen met de champignons;
  3. Verwarm wat olijfolie in een ruime hapjespan en bak hierin de groenten;
  4. Na een aantal minuten voeg je de hamblokjes toe;
  5. Kook in een andere pan de tortellini voor 10 minuten;
  6. Rooster ondertussen in een kleine koekenpan de pijnboompitten;
  7. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en breng het geheel op smaak met de kruiden, zout en peper;
  8. Laat de tortellini uitlekken roer deze door de saus met groenten;
  9. Schep de groeten in een ovenschaal, bestrooi met pijnboompitten en dek het geheel af met de geraspte kaas;
  10. Verwarm de schotel voor 20 minuten in de oven;
  11. Garneer de ovenschotel met de verse basilicum.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver